احمد ظاهر سلطانی، رییس شفاخانهٔ ۱۰۰۰ بستر معتادان ابن سینا میگوید که از یازده سال بدینسو در بخش درمان معتادان مواد مخدر کار میکند و در این مدت هزاران مصرف کنندهٔ مخدرات را به زندگی عادی برگشت داده است.
او میگوید که مبارزه برای نجات معتادان را زمانی آغاز کرد که هیچ مرکز دولتی برای معالجه افراد آغشته به مواد مخدر وجود نداشت و اولین مرکز ترک اعتیاد در ساختمان کارخانهٔ جنگلک شهر کابل در نتیجه تلاشهای او و برخی از همکارانش ایجاد شد.
آقای سلطانی گفت "تقریبا در حدود ده روز توانستیم شفاخانه را به ظرفیت دو صد بستر آماده کنیم و اولین جمعآوری را به فرمان رییس جمهور قبل انجام دادیم. شفاخانه ۱۰۰۰ بستر متولد از بدنه شفاخانه جنگلک است. چون شفاخانه ۳۰۰ بستر جنگلک در حدود چهار ـ پنچ سال متوالی توانست قناعت حکومت و وزارت صحت عامه را بدست بیاورد و خود را تبدیل کند از یک شفاخانهٔ ابتدایی به یک شفاخانهٔ تخصصی و ملی".
این داکتر معالج معتادان مواد مخدر میگوید که در طول یازده سال گذشته زمینهای درمان حدود پنجاه هزار مصرف کنندهٔ مواد مخدر را فراهم ساخته است و هنوزهم در راستا تلاش دارد.
او میگوید "من در طول این مدت، فقط پنچ روز رخصتی گرفتهام، چون در عروسی ده روز رخصتی میباشد، من پنچ روز آن را استفاده کردهام و متباقیاش را به هیچ عنوانی نه رخصتی ضروری، نه مریضی، به هیچ عنوان نداشتهام و همیشه حاضر بودهام در وظیفه خود".
احمد ظاهر سلطانی میگوید که درمان معتادان مواد مخدر نسبت به سایر مریضان دشوارتر است، زیرا به گفتهٔ او معتادان معمولأ پرخاشگر میباشند و نیازمند روان درمانی نیز استند.
این داکتر معالج معتادان میگوید که با همه این چالشها، او ترجیح میدهد که در راه همچنان گام بردارد.