حسنا شریفی یکی از کارمندان شفاخانه ۵۰ بستر زنان و کودکان معتاد در مزارشریف، میگوید که آغاز فعالیت دوبارهٔ این شفاخانه دسترسی زنان و کودکان معتاد را به خدمات صحی آسانتر میسازد.
این کارمند بخش خدمات اجتماعی شفاخانه ۵۰ بستر زنان و کودکان معتاد میگوید که بسته شدن این شفاخانه او را نگران وضعیت زنانی ساخته بود که در روی جادهها مواد مخدر استعمال میکنند.
حسنا شریفی گفت "فعالیت شفاخانه مسدود شده بود و با باز شدن دوباره خیلی خوب شد و میتوانیم که آنها را به درمان تشویق کنیم و انگیزه بدهیم که زندگی شان را در جادهها و زیر پُلها تلف نکنند".
حسنا که مسوولیت تشویق زنان و کودکان معتاد بیسرپناه را به ترک اعتیاد به عهده دارد، میگوید که درمان یک زن معتاد در واقع درمان یک خانواده است.
او میگوید "در حقیقت اگر یک مادر معتاد بود یک خانواده معتاد میشود و اگر یک خانواده معتاد بود پس بیشترین جامعه معتاد خواهند شد. ما در کنار این که به فرزندان زنان معتاد آموزش و پرورش میدهیم، به مادران نیز انگیزه میدهیم تا زندگی عاری از مواد مخدر را تجربه کنند و برای فرزندان شان آینده روشن را تحفه بدهند".
بربنیاد آمارهای ریاست صحت عامهٔ ولایت بلخ، در حال حاضر ۳۵ درصد مصرف کنندگان مواد مخدر در این ولایت معتادان بیسرپناه استند.