هارون نظری، مسوول این پارک تفریحی گفت که آنان به منظور ایجاد زمنیه کار و مبارزه با اعتیاد با هزینه حدود۵۰ هزار دالر این پارک تفریحی را در مکانی ایجاد کردند که پیش از این محل تجمع معتادان به مواد مخدر بود.
او گفت: ”ما با هم هزینه کردیم و یک پارک تفریحی را که تبدیل به محل تجمع معتادان شده بود و کثافات در اینجا انداخته میشد، پاک کردیم."
سید رفیع محمودی، یکی از باشندگان ولایت تخار به صدای امریکا گفت که سرمایه گذاری در چنین بخشها از یکسو به زیبایی شهر می افزاید و از سوی دیگر زمینه تفریح سالم را برای جوانان فراهم میکند..
او در گفتگو با صدای امریکا گفت: "با تاسیس همچو پارکها در این ولایت، جوانان جایی برای تفریح و میله دارند و بهترین راه است تا آنان از استعمال مواد مخدر دور نگه داشته شوند."
کمتر از یک ماه شده که این پارک به اتفاق چهار جوان به بهره برداری سپرده شده و در آن برای ۱۲ تن نیز فرصت کار فراهم شده است.
به گفتۀ مسوولان این پارک، بیکاری و مهاجرت یکی از علت های رو آوری شماری از جوانان به استعمال مواد مخدر بوده است. آنان همچنان افزودند که اگر تاجران در داخل کشور اقدام به سرمایه گذاری در بخش های مختلف کنند، جوانانی زیاد شامل کار شده و از مهاجرت به کشورهای همسایه و ابتلا به اعتیاد نجات می یابند.