شیرخوارانی که در آغازین روزهای خوردن غذاهای جامد – حدود چهار ماههگی- تخم مرغ و مغزیات خورانده میشوند، در مقایسه با اطفالی که ناوقتتر این دو غذا را میخورند، بۀ گونۀ چشمگیری با خطر کمتر ابتلا به حساسیت روبرواند.
اکثر داکتران اطفال سفارش میکنند که به دلیل ایجاد حساسیت، باید از خوراندن تخم مرغ و مغزیات به ویژه ممپلی به کودکان تا سن دو و حتا سه سالگی پرهیز شود، اما پژوهش جدیدی بر شامل ساختن هرچه زودتر آن در رژیم غذایی کودکان تاکید دارد.
داکتر رابرت بویلی نویسندۀ ارشد این پژوهش که با همکارانش ۱۴۶ پژوهش انجام شده در این مورد در ۷۰ سال گذشته را بررسی کرده است، استدلال میکند که اکنون سفارشات تغذیۀ کودکان نیازمند تغییر است.
در حالیکه ۵.۴ درصد جمعیت با تخم مرغ و ۲.۵ درصد جمعیت با مغزیات به ویژه ممپلی حساسیت دارند، پژوهش تازه - بالای حدود ۳۵۰۰ شرکت کننده- از مزایای خوراندن زودهنگام تخم و ممپلی به نوزادان حکایت دارد.
با اینحال، داکتر متیو گرینهات پژوهشگر در پوهنتون طبی کلورادو به خبرگزاری رویترز گفته است که خوراندن غذاهای احتمالاً حساسیتزاء در سنین شیرخوارهگی "نوش داروی" جلوگیری از حساسیتها بوده نمیتواند.
دانشمندان به استناد یافتههای پژوهش جدید استدلال میکنند که تجویز زودهنگام برخی غذاها سبب ایجاد تحمل و جلوگیری از حساسیت در مقابل آنها میشود که میتوان آن را دستاویزی برای تغییر کردارهای کلینیکی پنداشت.
در همین حال داکتر ساندرا هونگ متخصص حساسیت در شفاخانۀ کلفلند ایالت اوهایو در پاسخ به ایمیلی به خبرگزاری رویترز نگاشته است که با چنین رویکردی بایست بسیار محتاط بود زیرا به گفتۀ وی "حساسیتهای غذایی احتمالاً سبب واکنشهای شدیدی هم میشود که برای حیات تهدید کننده بوده میتواند."