مقامهای پولیس در پاکستان روز دوشنبه چهارم سپتمبر ( ۱۳ سنبله) گفتند که رهبر یک مجتمع محلی مسیحیان در شهر فیصلآباد ایالت پنجاب از حملهٔ مهاجمان مسلح جان سالم بدر برد.
پولیس گفته است که کشیش "ویکی" شام یکشنبه هنگامی که با پسرش سوار بر موترسایکل به سمت خانه در حرکت بود، هدف حملهٔ مردان مسلح قرار گرفت و از ناحیهٔ شانه زخمی شد.
مقامهای محلی و اجتماع اقلیت مسیحی فیصلآباد گفته اند که کشیش ویکی اکنون در یک شفاخانهٔ محلی زیر درمان قرار دارد و تحقیقات در پیوند با این رویداد آغاز شده است.
ویکی در شفاخانه به مقامهای پولیس گفته است که مهاجم و یک مرد دیگر سه روز پیش سر راه وی را گرفته و با این ادعا که گویا این کشیش به پیامبر اسلام اهانت کرده است، او را تهدید به مرگ کرده بودند.
این روحانی مسیحی در اظهاراتش به پولیس گفته است که ابتدا، مردان ناشناس هفتهٔ گذشته شعارهای اسلامی را بر دیوارهای کلیسایی نوشته بودند که وی کشیش آن است. او گفته است: "از آن زمان به بعد، من تهدید مرگ دریافت کردم و به ادعاهای دروغین اهانت به اسلام متهم شدهام."
ویکی از مقامهای پاکستانی خواسته است تا امنیت وی و اقلیت مسیحی پاکستان را تامین کنند تا آنان بتوانند بدون هراس در آن کشور زندگی کنند. او همچنان خواستار به کیفر رسیدن کسانی شده است که در حمله بر وی دست داشته اند.
تا اکنون هیچ گروهی مسوولیت این سوقصد را به دوش نگرفته است. این رویداد دو هفته پس از آن به وقوع میپیوندد که هزاران مسلمان بر یک محلهٔ فقیر مسیحینشین در جرانواله در شهر فیصل آباد یورش برده و دهها کلیسا و خانههای مسیحیان را به آتش کشیدند.
به گفتهٔ مقامهای پولیس و رهبران محلی، ادعاهای دروغین که گویا دو مرد مسیحی به نسخههای قرآن اهانت و هتک حرمت کرده اند، سبب خشم مسلمانان و یورش آنان به محلات عبادی و خانههای مسیحیان در جرانواله شده بود.
این رویداد که به تاریخ ۱۶ اگست به وقوع پیوست، به پیمانهٔ گسترده محکوم و تقبیح شده و به عنوان یکی از ویرانگرترین حملات بر اقلیت مسیحی در تاریخ پاکستان ثبت شده است.
پولیس پاکستان تا کنون نزدیک به ۲۰۰ نفر را در پیوند به رویداد جرانواله بازداشت و بازجویی کرده است.
رهبران ملکی و نظامی پاکستان تعهد کرده اند که عاملان یورش بر مسیحیان در جرانواله شناسایی شده و به کیفر خواهند رسید.
توهین به مقدسات اسلامی در پاکستان که اکثریت جمعیت آن را مسلمانان تشکیل میدهد، یک موضوع بسیار حساس است. اهانت به قرآن و مقدسات و باورهای اسلامی بر اساس قانون منع اهانت به مقدسات در پاکستان جرم بوده و جزای آن مرگ است.
در برخی موارد تنها ادعای توهین به مقدسات اسلامی برای ایجاد شورش و کشتن متهمان کافی است.
مسیحیان که حدود دو در صد جمعیت پاکستان را تشکیل میدهند، در اکثر موارد قربانی اتهامات دروغین کفرگویی و اهانت به مقدسات اسلامی اند.
گروه