لینک های دسترسی

Breaking News

شورای امنیت ملل متحد فردا نشستی را روی افغانستان دایر می‌کند


بر اساس طرزالعمل سازمان ملل متحد، نمایندۀ ویژه منشی عمومی این سازمان با گذشت هر سه ماه، باید گزارش خود را دربارۀ وضعیت حقوق بشری به اعضای شورای امنیت ملل متحد ارایه کند.
بر اساس طرزالعمل سازمان ملل متحد، نمایندۀ ویژه منشی عمومی این سازمان با گذشت هر سه ماه، باید گزارش خود را دربارۀ وضعیت حقوق بشری به اعضای شورای امنیت ملل متحد ارایه کند.

هیات معاونت سازمان ملل متحد (یوناما) در افغانستان می‌گوید که قرار است، روز پنجشنبه ۱۲ دسمبر (۲۲ قوس)، شورای امنیت این سازمان نشستی را در مورد افغانستان دایر کند.

یوناما با فرستادن خبرنامه‌ای به رسانه‌ها گفته است که در این نشست، روزا اوتنبایووا، نماینده ویژۀ منشی عمومی ملل متحد برای افغانستان، به اعضای این شورا دربارۀ وضعیت این کشور معلومات خواهد داد.

بر اساس معلومات یوناما، قرار است نمایندۀ ویژه منشی عمومی ملل متحد برای افغانستان گزارش سه ماه اخیر امسال خود را دربارۀ وضعیت حقوق بشری در این کشور ارایه کند.

پیش از این، شورای امنیت سازمان ملل متحد به تاریخ دوم دسمبر (۱۲ قوس) در خبرنامه‌ای گفته بود که افزون بر این، در این نشست اندریس مونتالوو سوسا، سفیر اکوادرو، به حیث رییس کمیتۀ تحریم‌های این شورا برای افغانستان، نمایندۀ دفتر هماهنگی امور کمک‌های بشری ملل متحد (اوچا) و یک نفر دیگر به نمایندگی از جامعۀ مدنی این کشور سخنرانی خواهند کرد.

بر بنیاد معلومات این شورا، قرار است در پایان این نشست عمومی، اشتراک‌ کنندگان وضعیت افغانستان را در عقب دروازه‌های بسته نیز به بررسی بگیرند.

این در حالی است که شورای امنیت سازمان ملل متحد به تاریخ ۱۵ مارچ با صدور قطعنامه‌ای، ماموریت هیات معاونت سازمان ملل متحد در افغانستان (یوناما) را برای یک‌سال دیگر تمدید و بر اهمیت حضور مستمر یوناما و سایر سازمان‌ها، صندوق ها و برنامه های سازمان ملل متحد در سراسر افغانستان تاکید کرد.

بر اساس طرزالعمل سازمان ملل متحد، نمایندۀ ویژه منشی عمومی این سازمان با گذشت هر سه ماه، باید گزارش خود را دربارۀ وضعیت حقوق بشر در افغانستان به اعضای شورای امنیت ملل متحد ارایه کند.

رییس دفتر هیات معاونت سازمان ملل متحد در افغانستان آخرین گزارش خود را به تاریخ ۱۸ سپتمبر (۲۸ سنبله) به اعضای شورای امنیت این سازمان ارایه کرده و گفته بود که طالبان افزون بر محدودیت‌ها بر زنان و دختران در این کشور، به نقض شدید حقوق بشری نیز ادامه داده اند.

این در حالی است که قبل از این، ملل متحد از افزایش نقض حقوق بشر و محدودیت‌های طالبان بر زنان و دختران در این کشور ابراز نگرانی کرده و از این گروه خواسته بود تا تمام محدودیت‌ها بر زنان را در این کشور لغو کنند.

گروه

XS
SM
MD
LG