مدیر عمومی ادارهٔ امور اتباع و مهاجرین وزارت داخلهٔ ایران گفته است که سر از ماه حمل سال آینده فقط شش گروه شهروندان خارجی میتوانند در ایران بمانند و به گفتهٔ او، اگر کسی در این شش گروه شامل نباشد "غیرمجاز" تلقی شده و از خدمات بهداشتی، آموزشی، بیمه، معاملات ملکیت وغیره محروم خواهد شد.
رسانههای ایرانی امروز نهم مارچ (۱۹ حوت) گزارش دادند که روسیه، چین و ایران در تلاش برای تقویت همکاریها، تمرینات مشترک نظامی را راه اندازی میکنند.
مقامات پولیس در ایالت خیبرپشتونخوا پاکستان روز یکشنبه نهم مارچ (۱۹ حوت) گفتند که تحریک طالبان پاکستان، با حمله بر یک پوستهٔ امنیتی، چهار شبهنظامی را کشتند.
هند میگوید که تلاش میکند برای رسیدن به یک توافق تجارتی دوجانبه با ایالات متحده، موانع تجارتی را برداشته و تعرفهها بالای کالاهای وارداتی از امریکا را کاهش دهد.
دفتر بنیامین نتنیاهو، صدراعظم اسراییل روز شنبه هشتم مارچ (۱۸ حوت) گفت که کشورش دعوت میانجیگران را پذیرفته و هیاتی را برای پیشبرد دور دوم آتشبس در غزه و تبادله گروگانها روز دوشنبه به دوحه اعزام خواهد کرد.
رهبر شورشیان حوثی یمن روز شنبه هشتم مارچ (۱۸ حوت) هشدار داد که اگر اسراییل انسداد کمکهای بشری برای نوار غزه را تا چهار روز آینده لغو نکند، این گروه عملیات بحری خود علیه اسراییل را از سر خواهد گرفت.
دیدبان حقوق بشر سوریه روز شنبه هشتم مارچ ( ۱۸ حوت) گفت که نیروهای حکومت جدید سوریه و گروههای وابسته به آن، در چند روز گذشته ۳۴۰ نفر از اقلیت مذهبی علوی را کشتهاند.
بریتانیا، فرانسه،آلمان و ایتالیا روز شنبه هشتم مارچ (۱۸ حوت) از پیشنهادی که از سوی کشورهای با اکثریت مسلمان برای بازسازی نوار غزه ارایه شده، حمایت کرده و این پیشنهاد را "مسیر واقعبینانه" خواندند.
سازمان همکاریهای اسلامی روز جمعه هفتم مارچ (۱۷ حوت) پیشنهاد متقابل اتحادیهٔ عرب را در رابطه با طرح بازسازی غزه که از سوی دونالد ترمپ، رییسجمهور ایالات متحده ارایه شده است، تایید کرد.
ولادمیر زیلینسکی، رییس جمهور اوکراین، روز جمعه هفتم مارچ (۱۴ حوت) گفت که کشورش خواستار پایان جنگ و برقراری صلح در زودترین فرصت است
دیدبان حقوق بشر سوریه روز جمعه هفتم مارچ (۱۷ حوت) گفت که یک روز پس از درگیری میان افراد مسلح وفادار به بشار اسد، رییس جمهور پیشین سوریه، نیروهای امنیتی حکومت انتقالی آن کشور ۹۰ نفر از اقلیت مذهبی علوی به شمول شش زن را "اعدام"کردند.
لیزا کورتیس، مدیر مرکز امنیت امریکای نوین میگوید که همکاری حکومت پاکستان در قسمت دستگیری شریفالله، عامل اصلی حمله بر میدان هوایی کابل در ۲۶ آگست ۲۰۲۱ که سبب کشته شدن ۱۳ سرباز امریکایی شد، نشانهای از همکاری میان اسلامآباد و واشنگتن در بخش مبارزه با تروریزم بینالمللی میباشد.
ادامۀ مطلب